Mitles Žiri

O podjetju
Reference
Pišite nam

O podjetju

   
MitLes Žiri se odlikuje z večletnimi izkušnjami na področju trženja in izvajanja raznih obrtniških del po objektih na področju Slovenije.

S ponudbo naših del nastopamo na javnih razpisih, pri gradbenih izvajalcih in direktno pri posameznih investitorjih.

Ponudba MitLes-a vsebuje dobavo in montažo mizarskih izdelkov tako stavbnega pohištva (okna, polkna , vhodna in garažna vrata, notranja vrata ) kot tudi notranjo opremo (omare, stropovi,obloge, stopnice, predelne stene).

Pridobljena dela tehnično obdelamo v sodelovanju z arhitektom in željam investitorja.

Izdelke dobavljamo in vgrajujemo za razne stanovanjske , poslovne in druge objekte. Kupcu hkrati tudi svetujemo oz. posredujemo nasvete pri raznih strokovnih odločitvah v zvezi izvajanja mizarskih del.

Okna dobavljamo vseh oblik v leseni izvedbi, izdelano iz kvalitetnega smrekovega lesa profil 68 mm, okovje Roto, zasteklitev termopan deb. 4+16+4 mm lahko z dodatkom plina ali dodatno protihrupno izolacijo. Površinska obdelava je lahko samo osnovni lazurni premaz  ali končno lakirano z debeloslojno lazuro. Poleg oken lahko dobite slepe podboje, notranjo polico, razne zaključne letve.

Na okna Vam montiramo razna senčila: lesena polkna, rolete, žaluzije ali platnene zavese.

Vhodna vrata izdelana iz smrekovega ali hrastovega lesa, površinska obdelava enaka kot okna.

Notranja vrata Vam nudimo tipske izvedbe tip Lip Bled ali izdelana po naročilu, furnirana, obložena z MAX oblogo ali pleskana po RAL-u s polivretan lakom, kompletno z lesenim ali kovinskim podbojem. Vrata so lahko v protihrupni ali protipožarni izvedbi.

Prosto stoječe stopnice, ravne , zavite ali okrogle, izdelane iz masivnega hrastovega, jesenovega lesa ali furnirane. Obloga betonskih stopnic z lesenimi nastopi. Vsa pripadajoča ograja v raznih oblikah.

Postavimo vam tudi predelne stene in obložimo mansardo iz Knauf plošč.

Dobavimo in montiramo Vam masivno pohištvo. ; spalnice , dnevne sobe

crta.gif (100 bytes)
Čevljarska ulica 29, 4226 Žiri, tel.: 04 51-05-420, fax: 04 51-05-421, GSM 031 627-981